Verpakkingencd of dvd verpakt in een wallet, een jewelcase of in een digipack.

U kunt uw keuze maken voor de gewenste verpakking met het bijbehorende drukwerk. Wij leveren cd's in wallets - ook in een kleine oplage - tegen zeer scherpe prijzen.

Wij leveren ook de fraaie 4-pagina of 6-pagina digipack (2-luik of 3-luik) in kleine oplage! Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor de standaard cd in een jewelbox met boekje en inlaycard.

Bij ons kunt U voorbeelden met afmetingen (templates) voor het aanmaken van het artwork vinden onder het kopje 'downloads'. 
Ontwerpen moeten opgemaakt worden in CMYK (en niet RGB). De ontwerpen moeten bij voorkeur aangeleverd worden in pdf-formaat.

In geval van bijv. een 4 pagina booklet moet pagina 4 en 1 als één bestand geleverd worden, net als pagina 2 en 3. Bij de ontwerpen voor wallets, digipacks, booklets en inlaycards moet rekening gehouden worden met 3 mm overvulruimte (ivm het snijden van het drukwerk moet het achtergrondbeeld minstens 3mm buiten het afdrukgebied doorlopen).

Voor een DVD kunt u kiezen voor de standaard DVD box met een inlegvel. Maar nauurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw DVD in een wallet of digipack te laten verpakken. 

Ontwerpen tot 10MB kunt u per email naar ons verzenden. Ontwerpen groter dan 10MB kunt u bijvoorbeeld via wetransfer naar ons versturen. Grote bestanden voor bijvoorbeeld DVD kunt u gratis versturen via XLtransfer.com

Als u een barcode op uw cd of dvd wilt kunt u dit snel en goedkoop regelen via www.sneleenbarcode.nl

Als u uw muziek ook online wilt zetten op bijvoorbeeld Spotify, iTunes, Apple-music of Deezer verwijzen u naar onze website www.traxfree.com. Hier kunt u een account aanmaken en uw muziek zelf uploaden naar de download- en streamingportals.